Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
 Vols canviar la mida? A  A  A

SISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL:

AMB EL SUPORT DE:
Et trobes a:  Portada

Excursionista " Bastó de Lluc "

 

Bastó de Lluc es el nom del grup excursionista de Pira, la historia es remonta quan els caminants que vam formar i donar nom al grup: Pere Ferré, Josep Rodriguez, Francesc Amoros, Antoni Masalias i Salvador Capdevila van decidir crear un grup d'excursionistes.

El nom de “ Bastó de Lluc “es refereix als bastons que portem per caminar i que són de llucs d´arbres. El novembre del 2000 vam començar a caminar. Ens agrada caminar i admirar la natura que ens envolta. Especialment caminar per la Conca , i els seus camins veinals, senderons, pistes,PR i GR , que ens porten a les muntayes, cims i racons tan propers i a vegades tan desconeguts i no excens d´una bellesa impressionant.
 

La ruta de Les Guixeres i la de Pira –Cova Cautivera amb 4x4 i caminant, que hem organitzat com a caminades populars, i en alguna de la Conca també han participat moltes persones de Pira , i convidem a tothom que vulgui venir a caminar amb nosaltres, només cal possar-se en contacte amb qualsevol membre del grup “Bastó de Lluc”.

En el terme de Pira tenim de moment dues rutes marcades que son, Les Guixeres de color verd , que inclou les guixeres que abans havien estat amb actiu , i Florits – el Molí del Roc – Els Plans, de color blau, i estem treballant per fer la gran Ruta del Terme de Pira , que comprén tot el perímetre del terme.

Bastó de Lluc col·labora amb vàries entitats durant l'any per tal organitzar diferents activitats. Rutes nocturnes, excursions populars o caminades entre d'altres.