Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
 Vols canviar la mida? A  A  A

SISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL:

AMB EL SUPORT DE:
Et trobes a:  Portada > Arxiu comarcal

Arxiu comarcal

El fons documental de l’Ajuntament de Pira, concretament la majoria de la documentació inactiva originada fins l’any 1987, està dipositat a l’Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà, on s’ha catalogat.

L’Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà, mitjançant el cercador ‘Arxius en Línia’ posa a disposició de la ciutadania i del públic en general l’esmentat catàleg.

Els acords i les actes del Consell Municipal i del Ple de l’Ajuntament estan digitalitzades i les reproduccions són disponibles al centre. Els acords i actes fins l'any 1955 també són visibles a Internet a partir del catàleg on-line.

A la web de l’Arxiu Comarcal també trobareu la informació relativa al centre, així com un accés al cercador ‘XAC_Premsa’, que recull la premsa històrica local i comarcal digitalitzada pels arxius del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

El cercador ‘Arxius en Línia’ permet tres tipus de cerca. Per accedir directament al fons de l’Ajuntament de Pira cal que cerqueu per inventari. Aquí en teniu l’exemple: